söndag 31 oktober 2010

Kevin tvättar bil

Kevin i stallet (Grimsta Gård). Han älskar bilar. Kevin sa brumm redan som 2 månaders bebis. Han gillar att tvätta våran bil. Den blev ren och fin. Nu blir pappa glad när den inte är så lerig. Den blir lätt skitig på de leriga stallvägarna. Kanon att ha en som gillar att leka med vatten?! Blir lite blött ibland bara. :)

3 kommentarer:

  1. Kevin 3 ½ år. Min lille sötnos!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Hittade till din blogg av en slump och såg att du rider och har barn med. Hade du egen häst under graviditeten och under de första månaderna?
    Hur fungerade de?

    Sen såg jag att ni har en A3. Har du drgit transport med den? Hur har det funkat isf?
    Jag funderar nämligen på och köpa en ny bil men har svårt och välja =)

    Mvh Erica

    SvaraRadera
  3. Hej Erika.. Min häst var bara två år under graviditeten då jag löshoppa, tömkörde mm. Red dock en äldre häst lite.. tills det känndes i magen.. Unghästen red jsg in efter jag fått min son den 4 maj. Jag var i sadeln i juni/juli. Det gick toppen bra.. Sen har min son varit med i stallet sen han var nyfödd så han är van med hästar och allt som hör hästar till. Jag har en underbar mor som fanns med i stallet när jag red och vagga min pojke i vagnen. Bebisar sover mycket när de är små och älskar frisk luft, då sover de ännu bättre. så jag hittade rutiner när han somna på väg till stallet och då kunde jag rida och så vaknade han lagom när man hade lite mat och mockning kvar.. MEN det hände att jag ringde min mor när jag sadlat och börjat rida såå vaknade han.. Kan du komma?? eller så får man ställa in hästen igen.. Det är bara att köra på. Man kan ju ha en skötare 1-2 g/v om det skulle bli körigt. Men är man en biten hästtjej så är det svårt att lägga ner sitt intresse för att man fått barn..
    Vi har en A3 Audi som är en miljöbil men inget att dra med, anser jag. Vi har också en Volvo s60 (innan en saab) som jag drar med. Mina föräldrar hänger ofta med ut och åker, då vi drar med en volvo v70. Lycka till!

    SvaraRadera